Sök till årets julmarknad!


7 december 2024 kl 11-17
Karlsgatan 2, VästeråsVälkommen att ansökan om att delta som försäljare på årets julmarknad på Karlsgatan 2! Den 7 december blir det en heldag med julstämning, konsthantverk och mat. Allt äger rum i och utanför museihuset Karlsgatan 2.  

Syftet är att belysa det lokala som Västmanland med omnejd har att erbjuda. Marknaden speglas också i huset med skapande aktiviteter för barn och musikunderhållning 

Kriterier för både konsthantverk och mat är att det gärna ska vara lokalt, traditionellt kontra nytänkande och närproducerat. Vad det gäller konsthantverk är egenproducerat ett krav, du får allt inte vara återförsäljare av andra företags produkter.  

I årets marknad kommer vi jobba mycket med att sudda ut gränsen mellan ute och inne. Ett tält kommer att byggas ihop med våra entrédörrar och ett naturligt flöde blir därför genom tältet. Vi ser gärna att försäljare vill stå i tältet.  

Kostnad

Tältplats: 400 kr

Inomhusplats: 600 kr

 

Välkommen med din ansökan senast 30 september 2024. Bekräftelse på din plats skickas ut i oktober efter vi gått igenom ansökningarna.  

 

Vid frågor kontakta Erik Gurenwacht: erik.gurenwacht@regionvastmanland.se 
 

Genom att använda formuläret accepterar du att vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.