Vad som gäller på Karlsgatan 2 i samband med Covid19


BESÖK PÅ MUSEET

Det är viktigt att vi alla hjälps åt att motverka smittspridningen av Covid-19 och Karlsgatan 2 följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Du som är frisk är välkommen att besöka museet, men var extra noga med handhygien och tänk på att hålla avstånd till andra besökare. Är du inte frisk så vill vi att du avstår ditt besök av hänsyn till dina medmänniskor.

ÖPPETTIDER
Just nu har vi våra vanliga öppettider.

KARLSGATAN KAFÉ
Karlsgatan Kafé har öppet som vanligt och följer museihusets öppettider och riktlinjer. Varmt välkommen!

KARLSGATAN BUTIK
Karlsgatan Butik har öppet som vanligt och följer museihusets öppettider och riktlinjer.

ARKIV OCH BIBLIOTEK
Arkiv och bibliotek på Karlsgatan 2 är stängt tillsvidare. Även om det inte går att besöka arkivet fysiskt så går det att mejla eller ringa som vanligt. Kontaktuppgifter hittar du på länsmuseets hemsida.

KONFERENSLOKALER
Konferensbokningen är öppen, men vi följer rekommendationen på max 50 personer per evenemang. Vi reserverar oss dock för snabba förändringar och förbehåller oss rätten att boka av och ställa in. Vid eventuella frågor, kontakta Informationen på tfn 021-39 32 22 eller e-post karlsgatan2@regionvastmanland.se.

► Västerås konstmuseum
► Västmanlands läns museum

Museerna följer Region Västmanlands, Västerås stads och Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hanteringen av Covid19 och följer utvecklingen noga. Eventuella förändringar i verksamheten meddelas löpande via hemsidan.